Mikroneulaus | Kauneushoitola Me Time | Salo

Mikroneulaus

Mikroneulaus

Mikroneulaus on ammattilaisen tekemänä tuloksia antava ja turvallinen hoitomuoto. Mikroneulauksessa yhdistyvät korkeatasoiset tehoaineet ja teknologia.

Mikroneulauksella voidaan hoitaa ikääntymisen merkkejä (rypyt ja juonteet, kiinteytystä kaipaava iho), arpia (akne, kirurgiset), auringon vaurioittamaa ihoa, pigmenttimuutoksia, laajentuneita ihohuokosia, epäpuhdasta ihoa tai couperosaa.

Mikroneulauksella tehtävä hallittu trauma saa ihon korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti ilman pitkiä toipumisaikoja. Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen eli ihon oman kollageenituotannon lisääntymiseen, vaatii lopullisten tulosten näkyminen oman aikansa.
Ihon neulaus simuloi kollageenin tuotantoa, samalla kun se luo ohuita kanavia ihoon. Kanavat voivat kuljettaa jopa 80 % enemmän tärkeitä ravintoaineita, mahdollistaen niiden kulkeutumisen syvälle ihon fibroblasteihin sekä ravitsemaan dermistä ja kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, iho elpyy ja sen uudistuminen nopeutuu.
Mikroneulaushoidossa käytämme Celestetic C-EM ammattiseerumeita.
Hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti hoitoalueen/ tarpeen mukaan.

Hoitokertojen määrä mikroneulauksessa

Vaadittava hoitokertojen määrä on yksilöllinen ja riippuu lähtötilanteesta, tavoitteista ja kotihoidosta, mutta ohjeellinen suositus on seuraava:

  • ikääntyvä iho: 4 – 6 hoitokertaa, 3-4 viikon välein
  • aknearvet: 6 hoitokertaa, 6 viikon välein


Paras ja pysyvin hoitotulos saavutetaan sarjahoidolla, mutta mikroneulaus voidaan toteuttaa myös yksittäisenä kauneushoitona.

Hoitotulokset

Yleensä hoitotulos on nähtävillä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Pitkäkestoisimmat ja merkittävät hoitotulokset ovat nähtävillä 4 – 6 hoitokerran jälkeen (3 – 6 viikon hoitovälillä). Ihosi kunto tulee paranemaan jopa 6 – 12 kuukautta hoitojen jälkeen, kun kotihoitoa jatketaan ihon kuntouttamista tukevilla hoitotuotteilla.

Ihon palautuminen hoidon jälkeen

Hoito ei vaadi varsinaista palautumisaikaa, mutta iholla esiintyy yleensä punoitusta ja jopa kevyttä hilseilyä 1 – 2 vuorokautta hoidosta. Suurin osa voi palata normaaleihin rutiineihin välittömästi hoidon jälkeen. Suosittelemme että käytät kosteuttavaa Hydra Care- hoitovoidetta hoidon päätteeksi ja hoitoa seuraavina päivinä.

Ihon toiminnan aktivoituessa saattaa iho olla ensimmäisinä päivinä hyvin kuiva. Tällöin on tärkeää kosteuttaa ihoa. Tehostettua ihon kosteutusta kannattaa suosia ainakin ensimmäisen viikon ajan. Tämä parantaa myös mikroneulaushoidon tulosta.

Täyteainehoidot ja mikroneulaus

Ihon tulisi antaa palautua täyteaineiden laiton jälkeen vähintään 4 vuorokautta tai neulaus tulisi suorittaa 1 – 2 vuorokautta ennen täyteaineiden laittoa.

Mikroneulaushoidon jälkeen

  • Saunominen ja uiminen on kiellettyä 3 päivää hoidosta
  • Aurinkoa ja erityisesti auringonpalvomista tulee välttää 3 päivää hoidosta
  • Hoidon jälkeen ihoa tulee kosteuttaa säännöllisesti, iho saattaa hilseillä muutaman päivän päästä hoidosta. Suosittelemme Celestetic-sarjan Hydra Care voidetta jälkihoitoon.
  • Aurinkovoidetta on välttämätöntä käyttää vähintään 7 päivää hoidosta (minimi spf30)
Varaa aikasi

Varaa aikasi netissä juuri silloin kun Sinulle sopii
tai tee varaus soittamalla numeroon 040 411 4776.