Ditelle kasvohoidot | Kauneushoitola Me Time | Salo

Ditelle-laitehoidot kasvoille

Ditelle-laitehoidot kasvoille​

Kotimaiset ditelle-laitteet huomioivat erityisesti hoitojen turvallisuuden ja tehokkuuden.

Laitteiden hoito-ohjelmat täyttävät lääketieteellisille laitteille asetetut vaatimukset ja niiden lähtöarvot vastaavat tarkasti ilmoitettuja. Näin voidaan olla varmoja hoidon hyvästä laadusta ja hoitotuloksesta. Ditelle-hoitomuotoja voi käyttää erikseen tai niitä voi yhdistellä asiakkaan tarpeen mukaan.

Kaikkiin ditelle -laitehoitoihin voidaan asiakkaan toiveesta yhdistää manuaalinen kasvohoito. Laitehoitoja voidaan tehdä muiden hoitojen yhteydessä. Esimerkiksi kestovärjäyksen kanssa on vaivatonta hoidattaa myös silmänympärysiho. Ditelle-laitteilla voi tehdä monia erilaisia hoitokokonaisuuksia. Jokaiselle asiakkaalle voidaan räätälöidä juuri hänelle sopiva hoito ja hoitomuoto. Huomioi, että virta- ja ultraäänihoitoja ei tehdä raskaana oleville eikä henkilöille, joilla on sydämentahdistin.

Ditelle UPI ultraäänipuhdistus

Ultraäänipuhdistus on nykyaikainen tapa tehdä ihonpuhdistus ilman kivuliasta puristelua.

DITELLE UPI irrottaa iholta kuolleen sarveissolun eli kuorii ihon ilman mekaanista kuorinta-ainetta tai ärsytystä. Syväpuhdistusvaihe liuottaa ja pehmittää huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet kivuttomammin.

Ditelle Diamond

Timanttihionta on ihoa uudistava, tasoittava ja kirkastava erikoiskasvohoito, jonka avulla iholta kuoritaan kuollut pintasolukko pois. Hoito puhdistaa ihoa, tekee siitä sileämmän ja mahdollistaa hoitoaineiden paremman tehon. Hoidon jälkeen ei ole toipumisaikaa ja mahdollinen lievä punoitus laskee muutamassa tunnissa.

Ihoa käsitellään pienellä hoitopäällä, joka alipaineen avulla nostaa ihoa timanttipintaa vasten ja aikaansaa kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Koska alipaine on säädettävä, voidaan laitteella tehdä hellävaraisiakin kuorintoja, jotka soveltuvat myös herkemmälle iholle. Laitteella voidaan hoitaa myös vartalon ihoa.

Ditelle Radiofrekvenssi

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia, lisäten kollageenin muodostusta ihossa. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena tasaisempi, kiinteämpi ja kauniimpi iho.

RF-hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla mutta jo yhdellä hoitokerralla saadaan hyvää tulosta. Hoito soveltuu myös vartalolle (esim. allit, raskausarvet ja selluliitti).

Ditelle 900

Kasvojen lifting -hoito eli kasvolihasjumppa

Lihasstimulaatiovirrat aktivoivat kasvolihaksia. Virralla voidaan saada aikaan selvästi havaittava lihassupistus. ”Kasvolihasjumppa” vastaa normaalia lihasharjoittelua ja on tehokas kasvojen kiinteytyshoito. Sitä käytetään myös kasvojen lihasten vahvistamiseen sekä verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen.

Stimulaatiovirtahoito voidaan tehdä joko koko kasvoille tai kasvojen osa-alueille: yläluomen kohottamiseen (otsalihas), poskiin, leukapieliin ja kaksoisleukaan. Hoidossa kudoksiin kohdistetaan stimulaatio erikoiselektrodeilla. Kuhunkin lihakseen kohdistetaan useita supistuksia, että muuten vaikeasti hoidettavat kasvolihakset aktivoituvat tulosten kannalta riittävästi ja riittävän monta kertaa.

Stimulaatiohoitoja voi tehdä yksin tai muiden kasvohoitojen yhteydessä.

Hoitoja suositellaan sarjahoitoina. Hoitokertojen määrä riippuu hoitokohteen ongelmasta. Yleensä suositellaan noin 5-10 kerran hoitosarjaa ja sen jälkeen ylläpitohoitoja kerran kuukaudessa.

Neulaton mesoterapia

Neulaton mesoterapia on ultran ja elektroporaation yhdistelmä, jonka avulla imeytetään ihoon tehosteaineita ilman neuloja.

Hoito on erittäin hellävarainen, mutta tehokas. Suositellaan aikuisemmalle iholle.

Elektroporaatio on Kemian Nobelilla 2003 palkittu esteettinen hoitomenetelmä, joka mahdollistaa aktiiviaineiden imeyttämisen ihoon erityisen magneettisen aallon avulla. Elektroporaation avulla voi tehdä mesoterapiaa ilman neulanpistoksia.

Elektroporaation avulla saamme soluväleihin aikaan hetkellisiä kanavia, joiden kautta pystymme imeyttämään ihoosi niitä vaikuttavia aineita, joita ihosi tarvitsee.

Ultraäänihoito ("Babyface-hoito")

Ultralla pystytään vaikuttamaan solukalvojen läpäisevyyteen, jolloin aktiiviaineiden imeytyminen tehostuu. Iho kirkastuu,aineenvaihdunta vilkastuu ja kollageenisäikeet vahvistuvat.

Kolmitaajuinen ultraääni vaikuttaa alimpaan ihokerrokseen asti aktivoiden solujen toiminta:

Varaa aikasi

Varaa aikasi netissä juuri silloin kun Sinulle sopii
tai tee varaus soittamalla numeroon 040 411 4776.