Kauneushoidot

DMK-ENTSYYMITERAPIA

Koe entsyymien voima!

Ainutlaatuinen ja jäljittelemätön DMK-entsyymiterapia soveltuu kaikenlaisille ihoille ja kaikkiin iho-oireisiin. Parantaa ihon toimintaa aktivoimalla ihon omat entsyymit, jonka ansiosta saavutetaan pitkäaikaisia ja hämmästyttävän hyviä tuloksia.

Uniikki hoitomenetelmä kuntouttaa ihosi toimimaan jälleen nuoren ja terveen ihon tavoin. Verenkierto tehostuu ja hapensaanti sekä lymfan toiminta paranee. Kuollut ihosolukko, myrkyt ja vapaat radikaalit poistuvat. Solujen toiminta ja kollageenin tuotanto aktivoituu – ihosta tulee kiinteä, hyvinvoiva, tasainen ja kaunis. Se suorastaan hehkuu terveyttä!

Tulokset ovat pitkäkestoisia, sillä ihosi vahvistuu sisältäpäin! Mikään muu hoito maailmassa ei tuota samanlaista vaikutusta.

Ihonhoitokonsepti, joka uudistaa ihosi ja muuttaa elämäsi! DMK tarjoaa iholle kemiaa, jonka se tunnistaa omakseen.  DMK vaikuttaa pintaa syvemmälle ja pureutuu iho-ongelmien syyhyn, ei vain pelkkään oireeseen. Hoidot ja tuotteet toimivat yhteistyössä ihon omien toimintojen ja rakenteiden kanssa. Ihosta tulee vahva, vastustuskykyinen ja onnellinen.

DMK:n kulmakivi on REMOVE, REBUILD, PROTECT, MAINTAIN -konsepti, joka säätelee ihon toimintaa ja parantaa sen optimaaliselle tasolle. Tämä konsepti saa ihon toimimaan jälleen nuoren ja terveen ihon tavoin.

 • POISTO – kuolleen solukon ja muiden ongelmien poistaminen ihon pinnalta
 • JÄLLEENRAKENNUS – ihon toimintojen optimointi
 • SUOJAUS – iho suojataan ympäristön ja haittatekijöiden vaikutuksilta
 • YLLÄPITO – ihon hyvinvoinnin ylläpito DMK Skincare -kotihoitotuotteilla

DMK-ihonhoitokonsepti jäljittelee ihon omaa biokemiaa. Koska solut tunnistavat tämän kemian kaltaisekseen, saavutetaan pitkäkestoisia tuloksianihon kunnon parantamisessa. Entsyymiterapia on DMK-konseptin pääkulmakivi.

DMK-entsyymiterapia on täysin uniikki ja ainutlaatuinen hoitomenetelmä. Entsyymiterapiahyödyntää kuljettajaentsyymien tehokkaita ja tervehdyttäviä vaikutuksia sekä aktivoi ihon omat entsyymit. Hoito säätelee ihon toimintaa ja parantaa sen optimaaliselle tasolle. Entsyymiterapian vaikutukset ulottuvat solutasolle asti.

Tämän ihoterapian avulla iho herätetään ja kuntoutetaan toimimaan jälleen nuoren ja terveen ihon tavoin. Iho vahvistuu sisältäpäin ja tämän vuoksi saavutetaan pitkäaikaisia sekä hämmästyttävän hyviä tuloksia.

DMK-entsyymiterapian vaikutuksia:

 • Verenkierto tehostuu
 • Hapensaanti ja lymfan toiminta paranevat
 • Kuollut ihosolukko, myrkyt ja vapaat radikaalit poistuvat
 • Solujen toiminta ja kollageenin tuotanto aktivoituu
 • Mitokondriot (solujen hengitys- ja energiakeskukset) vahvistuvat
 • Iho tulee vastaanottavaisemmaksi ravintoaineille, vahvistuu ja sen puolustuskyky voimistuu
 • Kasvojen lihakset DMKvahvistuvat
 • Iho kiinteytyy

DMK-entsyymiterapia saa aikaan käänteisen osmoosin, joka pakottaa nesteet soluseinämän läpi soluväliaineeseen ja poistaa epäpuhtauksia. Tuloksena on puhdas solu ja sen ympäristö, joka saa aikaan terveen ihokudoksen.

MILTÄ HOITO TUNTUU?

Entsyymiterapian aikana ihossa tuntuu painetta ja säännöllistä sykkivää tunnetta. Tämä johtuu kehon lämpötilan ja entsyymitoiminnan aktivoitumisesta. Ääreisverenkierron jiussuonet laajenevat, minkä ansiosta tukkeutuneet hiussuonet huuhtoutuvat. Suonet vahvistuvat ja kuljettavat paremmin happea ja ravinteita mitokondrioille.

Hiussuonten laajeneminen saa aikaan plasmaattisen vaikutuksen, joka näkyy hetkellisesti ihon pinnalla kartastona. Tämä ilmiö katoaa pinnallisesti muutamien minuuttien jälkeen, mutta sen tervehdyttävät vaikutukset syvällä kudoksessa kestävät pitkään.

MITÄ ENTSYYMIT OVAT?

Ihminen ei voi elää ilman entsyymejä. Ihmiskeho koostuu pääasiallisesti vedestä, entsyymien hallitsemista kemikaaleista ja sähkömagneettisista aalloista.

Entsyymit ovat kemiallisten reaktioiden biologisia katalyytteja. Ne säätelevät kaikkea kehon ja ihon molekyylitoimintaa. Ilman entsyymejä kemialliset reaktiot tapahtuisivat soluissa liian hitaasti tai ei lainkaan, eikä elämä olisi mahdollista.

Entsyymit ovat elävää ainesta, joka säätelee terveyttä ja toimii tiettyjen mineraalien kanssa muodostaakseen kehossa luonnollisia antioksidantteja. Nämä antioksidantit taistelevat vapaita radikaaleja vastaan, jotta ihomme ja kehomme pysyisi terveenä.

Tämä ilmiömäinen hoitomenetelmä soveltuu kaikille ja kaikkiin ihon tiloihin. DMK-entsyymiterapian vaikutus ulottuu pintaa syvemmälle ja pureutuu iho-ongelmien syyhyn, ei vain pelkkään pinnalla näkyvää oireeseen. Upeita tuloksia on saavutettu mm. seuraavissa ihon tiloissa:

– ihon kunnon säilyttäminen

– ikääntynyt iho, rypyt ja juonteet

 • rosacea, couperosa
 • perioraalidermatiitti
 • akne
 • hyperpigmentaatio
 • ihottumat, ekseemat
 • ihotulehdukset
 • löystynyt, eloton iho
 • herkistynyt iho
 • ihotraumat
 • arvet
 • pre- ja post-operatiiviset tilat

Ammattihoitoja jatketaan DMK-kotihoitotuotteilla, jotka takaavat parhaimmat tulokset. Kaunis, terve ja onnellinen iho ei synny yhdessä yössä, mutta sitoutuminen palkitaan!

Exuviance​ Professional

Exuviance Professional -kasvohoidot sopivat kaikille ihotyypeille.​

Exuviance tarjoaa täydellisen järjestelmän tieteellisesti kehitettyjä, tehokkaita ihonhoitotuotteita, joissa on käytetty alfa- ja polyhydroksihappoja sekä uusimpia tekniikoita ja innovaatiota.

Exuviance Professional -kasvohoidot sopivat kaikille ihotyypeille. Exuviance on tutkitusti tehokas mutta hellävarainen myös atoopikoille, rosacea-iholle, epäpuhtaalle, rasvaiselle ja pigmentoituneelle iholle. Hoidot tehoavat ja ennaltaehkäisevät ryppyjä ja juonteita.

Kaikki Exuviance Professional -kasvohoidot kosteuttavat, uudistavat ja kirkastavat ihoa ja ne sopivat niin naisille kuin miehillekin.

exuviance-kasvohoidot-metime

Lakshmi Luonnon­kosmetiikka

Lakshmi on ammattikosmetiikkasarja, joka tarjoaa tuloksellista kauneutta ja hyvinvointia eettisin ja ekologisin arvoin. Lakshmin kauneusfilosofia perustuu ayurvediseen, kokonaisvaltaiseen ajattelutapaan, jossa ihminen huomioidaan kokonaisuutena, osana ympäristöään, molempia kunnioittaen.


Lakshmi on puhdas orgaaninen luonnontuotesarja. Vihreän teknologian ansiosta luonnolliset raaka-aineet ovat kehon kanssa hyvin yhteensopivia, lempeitä ja samaan aikaan tehokkaita. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu kunnioituksella ja harmoniassa luonnon kanssa. Suurin osa tuotteista on saanut ICEA (Institute for Ethical and Environmental Certification) sekä AIAB (Italian Association of Organic Farming) sertifikaatit. Lakshmin tuotteita tai yksittäisiä aineosia, ei ole testattu eläimillä. Tuotteet eivät myöskään sisällä eläimistä otettuja aineosia.



Lakshmin kauneusfilosofia

Ayurveda on 5000-vuotinen oppi Intiasta. Ayurveda tulee kahdesta sanskriitinkielisestä sanasta; ayur joka tarkoittaa elämää ja veda joka tarkoittaa tietoa tai tiedettä. Ayurveda on elämän tiedettä. Ayurveda pitää yksilöä kokonaisuutena ja pyrkii vahvistamaan kehon omaa kykyä parantaa itseään. Ayurvedan mukaan sairaudet ja epätasapainot johtuvat suurimmaksi osaksi epätasapainoisesta elämäntyylistä ja kehoon kertyneistä kuona-aineista. Emme elä harmoniassa luonnon kanssa. Filosofia perustuu kokonaisvaltaiseen ajattelutapaan, joka asettaa ihmisen keskipisteeseen. Ihmisellä on kyky parantaa itseään. Ulkoinen kauneus on riippuvainen myös sisäisestä hyvänolon tunteesta ja tasapainosta.

Elämme vaativaa aikaa ja meillä on stressiä ja kiirettä ja ulkoiset vaatimukset ovat suuret. Tarve rauhasta, rentoutumisesta ja yleisestä hyvinvoinnista kasvaa. Myös kiinnostus luontoon, terveelliseen elämäntapaan ja luonnollisiin ja puhtaisiin tuotteisiin kasvaa koko ajan.

Ayurveda käyttää hyväkseen luonnon omaa lääketiedettä palauttaakseen kehoon terveyden, tasapainon ja hyvänolontunteen. Erityistä huomiota kohdistetaan doshien tasapainottamiseen. Doshat ovat kolme fysiologiaa hallitsevaa pääperiaatetta: Vata, Pitta ja Kapha.

Lakshmin kauneusfilosofia perustuu Ayurvedaan. Lakshmi ei hoida ihoa vain päältä päin vaan se tarjoaa hoitomenetelmiä, tuotteita ja ohjeita, miten saada kolme doshaa tasapainoon. Pyritään löytämään ongelman ydin ja luomaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, niin fyysinen kuin henkinenkin.

Lakshmi käyttää Ayurvedan lisäksi aromaterapia- ja phytoterapiamenetelmiä.
Aromaterapiassa käytetään 100 % luonnollisia eteerisiä öljyjä. Niissä ei ole käytetty hajusteita eikä synteettisiä lisäaineita. Niillä on kyky vaikuttaa elimistöön ja mielenlaatuun. Öljyjä voidaan käyttää suoraan iholle hoitotuotteiden kanssa tai niitä voi käyttää rentouttavassa hieronnassa, kylvyissä sekä sisäänhengityksessä. Phytoterapiassa käytetään yrttejä ja kasviuutteita. Lakshmin ihonhoitotuotteet pohjautuvat tarkkaan valittuihin, ekologisesti kasvatettuihin kasvi- ja yrttiuutteisiin, jotka edistävät ihon tasapainoa.

Lakshmi on yhdistänyt luonnon omat parantavat voimat orgaanisesti viljeltyihin raaka-aineisiin ja ayurvedisiin hieronta- ja käsittelytekniikoihin palauttaen kauneuden ihollesi jo 30 vuoden kokemuksella.

PRX-T33 Neulaton Biorevitalisaatio

PRX-T33

PRX-T33 on uuden sukupolven “Art of Anti-aging” -menetelmä, joka vastaa ihon tarpeisiin saada tehokasta ja tulosorientoitunutta anti-age-hoitoa − ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia ja neuloja.

PRX-T33:n uniikki, kansainvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden. Sen teho perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkeaan pitoisuuden, vetyperoksidin (H2O2) ja Kojic-hapon ainutlaatuiseen yhdistelmään, joka mahdollistaa hoidon vaikutukset vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioitumattomana. Tämän vuoksi hoito ei aiheuta ikäviä sivuvaikutuksia ihossa. PRX-T33 hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa auringonvalolle. Hoito ei myöskään vaadi samanlaista toipumisaikaa kuin useimmat vahvemmat hoidot. Tulokset ovat sekä välittömästi nähtävissä että pitkäkestoisesti vaikuttavia.

Sarjahoidolla saavutetaan pitkäaikaisia, jopa 6-9 kuukautta pysyviä tuloksia. Sarjahoidon kertojen määrä riippuu ihon kunnosta sekä halutusta lopputuloksesta. Yleensä tarvitaan 4-6 hoitokertaa kerran viikossa, jolloin ihon kunto paranee asteittain jokaisella hoitokerralla.
Sarjahoidon vaikutuksia voidaan ylläpitää joka 2.tai 3. kuukausi tehtävällä yksittäisellä hoidolla. PRX-T33 on nopea hoitomuoto, joka vie vain 30-45 minuuttia riippuen hoitoalueen laajuudesta. Suurin osa tuloksista on nähtävissä heti sekä hoitoa seuraavien viikkojen kuluessa.

Hoitomenetelmä on Dr. Castellanan kehittämä ja pohjautuu usean vuoden tieteellisiin tutkimuksiin ja tuotekehitykseen. PRX-T33 on rekisteröity tavaramerkki osana WiQo Med brändiä, jota valmistaa Italialainen yritys GPQ.

Hoidon indikaatiot

 • Rypyt ja juonteet
 • Kuiva iho
 • Veltostunut iho
 • Pigmenttimuutokset
 • Ennenaikaisesti ikääntyvä iho
 • Arvet ja laajentuneet ihohuokoset
 • Venymä- ja leikkausarvet
 • Veltostunut kaulan, dekolteen ja käsien iho

 

Hoidon kontraindikaatiot (vasta-aiheet)

• Tulehtunut tai ärtynyt iho
• Aktiivinen herpes tai akne
• Raskaus tai imetys
• Tali-ihottuma
• Allegia, jollekin käytettävistä ainesosista
• Isotretioniini kuuri (esim. Roaccutan)

 

Hoidon hyödyt

 • Neulaton ja kivuton hoitomuoto
 • Ei toipumisaikaa
 • Nopea hoito, vain 30-45 minuuttia
 • Sopii  kaikille ihotyypeille jokaisena vuodenaikana
 • Ennenaikaisesti ikääntyvä iho
 • Patentoitu koostumus TCA 33 %, H2O2 ja Kojic-happo
 • CE-merkitty läkinnällinen laite

PRX-T33 hoidon jälkeen on tärkeää, että ihon stimulointia jatketaan kotona hoitoa täydentävillä tuotteilla. Kotihoito ylläpitää biorevitalisaation vaikutusta ihossa sekä stimuloi aktiivisesti ihon toimintoja. Kotihoitotuotteet takaavat, että iho palautuu hoidosta turvallisesti ja oikealla tavalla.

HUOM! Hoidon jälkeen tulee käyttää vähintään kuuden päivän ajan  vain WiQo-kotihoitotuotteita lukuunottamatta puhdistustuotteita.

Kotihoitotuotteet: WiQo Moisturizing Face Cream ja WiQo Smoothing Face Fluid

Ditelle UPI ultraäänipuhdistus

Ultraäänipuhdistus on nykyaikainen tapa tehdä ihonpuhdistus ilman kivuliasta puristelua.

DITELLE UPI irrottaa iholta kuolleen sarveissolun eli kuorii ihon ilman mekaanista kuorinta-ainetta tai ärsytystä. Syväpuhdistusvaihe liuottaa ja pehmittää huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet kivuttomammin.

Ditelle Diamond

Timanttihionta on ihoa uudistava, tasoittava ja kirkastava erikoiskasvohoito, jonka avulla iholta kuoritaan kuollut pintasolukko pois. Hoito puhdistaa ihoa, tekee siitä sileämmän ja mahdollistaa hoitoaineiden paremman tehon. Hoidon jälkeen ei ole toipumisaikaa ja mahdollinen lievä punoitus laskee muutamassa tunnissa.

Ihoa käsitellään pienellä hoitopäällä, joka alipaineen avulla nostaa ihoa timanttipintaa vasten ja aikaansaa kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Koska alipaine on säädettävä, voidaan laitteella tehdä hellävaraisiakin kuorintoja, jotka soveltuvat myös herkemmälle iholle. Laitteella voidaan hoitaa myös vartalon ihoa.

relystane-metime-kuvituskuva

Ditelle-laitehoidot kasvoille​

Kotimaiset ditelle-laitteet huomioivat erityisesti hoitojen turvallisuuden ja tehokkuuden.

Laitteiden hoito-ohjelmat täyttävät lääketieteellisille laitteille asetetut vaatimukset ja niiden lähtöarvot vastaavat tarkasti ilmoitettuja. Näin voidaan olla varmoja hoidon hyvästä laadusta ja hoitotuloksesta. Ditelle-hoitomuotoja voi käyttää erikseen tai niitä voi yhdistellä asiakkaan tarpeen mukaan.

Kaikkiin ditelle -laitehoitoihin voidaan asiakkaan toiveesta yhdistää manuaalinen kasvohoito. Laitehoitoja voidaan tehdä muiden hoitojen yhteydessä. Esimerkiksi kestovärjäyksen kanssa on vaivatonta hoidattaa myös silmänympärysiho. Ditelle-laitteilla voi tehdä monia erilaisia hoitokokonaisuuksia. Jokaiselle asiakkaalle voidaan räätälöidä juuri hänelle sopiva hoito ja hoitomuoto. Huomioi, että virta- ja ultraäänihoitoja ei tehdä raskaana oleville eikä henkilöille, joilla on sydämentahdistin.

Ditelle Radiofrekvenssi

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia, lisäten kollageenin muodostusta ihossa. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena tasaisempi, kiinteämpi ja kauniimpi iho.

RF-hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla mutta jo yhdellä hoitokerralla saadaan hyvää tulosta. Hoito soveltuu myös vartalolle (esim. allit, raskausarvet ja selluliitti).

Ditelle 900

Kasvojen lifting -hoito eli kasvolihasjumppa

Lihasstimulaatiovirrat aktivoivat kasvolihaksia. Virralla voidaan saada aikaan selvästi havaittava lihassupistus. ”Kasvolihasjumppa” vastaa normaalia lihasharjoittelua ja on tehokas kasvojen kiinteytyshoito. Sitä käytetään myös kasvojen lihasten vahvistamiseen sekä verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen.

Stimulaatiovirtahoito voidaan tehdä joko koko kasvoille tai kasvojen osa-alueille: yläluomen kohottamiseen (otsalihas), poskiin, leukapieliin ja kaksoisleukaan. Hoidossa kudoksiin kohdistetaan stimulaatio erikoiselektrodeilla. Kuhunkin lihakseen kohdistetaan useita supistuksia, että muuten vaikeasti hoidettavat kasvolihakset aktivoituvat tulosten kannalta riittävästi ja riittävän monta kertaa.

Stimulaatiohoitoja voi tehdä yksin tai muiden kasvohoitojen yhteydessä.

Hoitoja suositellaan sarjahoitoina. Hoitokertojen määrä riippuu hoitokohteen ongelmasta. Yleensä suositellaan noin 5-10 kerran hoitosarjaa ja sen jälkeen ylläpitohoitoja kerran kuukaudessa.

 

Neulaton mesoterapia

Neulaton mesoterapia on ultran ja elektroporaation yhdistelmä, jonka avulla imeytetään ihoon tehosteaineita ilman neuloja.

Hoito on erittäin hellävarainen, mutta tehokas. Suositellaan aikuisemmalle iholle.

Elektroporaatio on Kemian Nobelilla 2003 palkittu esteettinen hoitomenetelmä, joka mahdollistaa aktiiviaineiden imeyttämisen ihoon erityisen magneettisen aallon avulla. Elektroporaation avulla voi tehdä mesoterapiaa ilman neulanpistoksia.

Elektroporaation avulla saamme soluväleihin aikaan hetkellisiä kanavia, joiden kautta pystymme imeyttämään ihoosi niitä vaikuttavia aineita, joita ihosi tarvitsee.

Ultraäänihoito ("Babyface-hoito")

Ultralla pystytään vaikuttamaan solukalvojen läpäisevyyteen, jolloin aktiiviaineiden imeytyminen tehostuu. Iho kirkastuu,aineenvaihdunta vilkastuu ja kollageenisäikeet vahvistuvat.

Kolmitaajuinen ultraääni vaikuttaa alimpaan ihokerrokseen asti aktivoiden solujen toiminta:

Mikroneulaus

Mikroneulaus on ammattilaisen tekemänä tuloksia antava ja turvallinen hoitomuoto. Mikroneulauksessa yhdistyvät korkeatasoiset tehoaineet ja teknologia.

Mikroneulauksella voidaan hoitaa ikääntymisen merkkejä (rypyt ja juonteet, kiinteytystä kaipaava iho), arpia (akne, kirurgiset), auringon vaurioittamaa ihoa, pigmenttimuutoksia, laajentuneita ihohuokosia, epäpuhdasta ihoa tai couperosaa.

Mikroneulauksella tehtävä hallittu trauma saa ihon korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti ilman pitkiä toipumisaikoja. Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen eli ihon oman kollageenituotannon lisääntymiseen, vaatii lopullisten tulosten näkyminen oman aikansa.
Ihon neulaus simuloi kollageenin tuotantoa, samalla kun se luo ohuita kanavia ihoon. Kanavat voivat kuljettaa jopa 80 % enemmän tärkeitä ravintoaineita, mahdollistaen niiden kulkeutumisen syvälle ihon fibroblasteihin sekä ravitsemaan dermistä ja kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, iho elpyy ja sen uudistuminen nopeutuu.
Mikroneulaushoidossa käytämme Celestetic C-EM ammattiseerumeita.
Hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti hoitoalueen/ tarpeen mukaan.

Hoitokertojen määrä mikroneulauksessa

Vaadittava hoitokertojen määrä on yksilöllinen ja riippuu lähtötilanteesta, tavoitteista ja kotihoidosta, mutta ohjeellinen suositus on seuraava:

 • ikääntyvä iho: 4 – 6 hoitokertaa, 3-4 viikon välein
 • aknearvet: 6 hoitokertaa, 6 viikon välein


Paras ja pysyvin hoitotulos saavutetaan sarjahoidolla, mutta mikroneulaus voidaan toteuttaa myös yksittäisenä kauneushoitona.

Hoitotulokset

Yleensä hoitotulos on nähtävillä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Pitkäkestoisimmat ja merkittävät hoitotulokset ovat nähtävillä 4 – 6 hoitokerran jälkeen (3 – 6 viikon hoitovälillä). Ihosi kunto tulee paranemaan jopa 6 – 12 kuukautta hoitojen jälkeen, kun kotihoitoa jatketaan ihon kuntouttamista tukevilla hoitotuotteilla.

Ihon palautuminen hoidon jälkeen

Hoito ei vaadi varsinaista palautumisaikaa, mutta iholla esiintyy yleensä punoitusta ja jopa kevyttä hilseilyä 1 – 2 vuorokautta hoidosta. Suurin osa voi palata normaaleihin rutiineihin välittömästi hoidon jälkeen. Suosittelemme että käytät kosteuttavaa Hydra Care- hoitovoidetta hoidon päätteeksi ja hoitoa seuraavina päivinä.

Ihon toiminnan aktivoituessa saattaa iho olla ensimmäisinä päivinä hyvin kuiva. Tällöin on tärkeää kosteuttaa ihoa. Tehostettua ihon kosteutusta kannattaa suosia ainakin ensimmäisen viikon ajan. Tämä parantaa myös mikroneulaushoidon tulosta.

Täyteainehoidot ja mikroneulaus

Ihon tulisi antaa palautua täyteaineiden laiton jälkeen vähintään 4 vuorokautta tai neulaus tulisi suorittaa 1 – 2 vuorokautta ennen täyteaineiden laittoa.

Mikroneulaushoidon jälkeen

 • Saunominen ja uiminen on kiellettyä 3 päivää hoidosta
 • Aurinkoa ja erityisesti auringonpalvomista tulee välttää 3 päivää hoidosta
 • Hoidon jälkeen ihoa tulee kosteuttaa säännöllisesti, iho saattaa hilseillä muutaman päivän päästä hoidosta. Suosittelemme Celestetic-sarjan Hydra Care voidetta jälkihoitoon.
 • Aurinkovoidetta on välttämätöntä käyttää vähintään 7 päivää hoidosta (minimi spf30)
Ipl valoimpulssihoito kuva

IPL Valoimpulssi­hoidot

Tämä hellävarainen ja tehokas hoitomuoto sopii niin naisille kuin miehillekin. Sen lisäksi, että se hävittää tummat ja vaaleat häiritsevät karvat, se tarjoaa monta hoitoa myös ihon ikääntymistä vastaan.

EFB beauté® laitteet ovat turvallisia ja tehokkaita uuden sukupolven IPL valoimpulssilaitteita. Laitteet valmistetaan Ranskassa ja ne omaavat 15 kansainvälistä patenttia. Turvallisuus ja hoitotulokset perustuvat pitkälliseen tutkimus-ja kehitystyöhön, joka on ollut suurena apuna myös EU:n uutta säteilyturvalakia suunniteltaessa.

Aina ennen ensimmäistä valoimpulssihoitoa tulee varata ilmainen konsultaatiokäynti, jossa suunniteltu hoito käydään yhdessä perusteellisesti läpi ja hoitoalueelle tehdään testiväläytys hoitoparametreilla. Testiväläytyksen ja tehtävän hoidon välillä tulee olla vähintään 3 tuntia. Usein testiväläytys ja hoito tehdään käytännön syistä esimerkiksi peräkkäisinä päivinä. Konsultaatiokäynti ei maksa sinulle mitään, eikä velvoita ostamaan hoitoa tai tuotteita.

IPL karvanpoisto tummalle ja vaalealle karvalle

Tarkka ja kontrolloitu EFB beauté® Adena® poistaa häiritsevät ihokarvat pysyvästi. Valon tuottama lämpöenergia tuhoaa karvatupen, kun ihokarva on aktiivisessa kasvuvaiheessa. Kun karvatuppi on tuhottu, ei ihokarva kasva enää takaisin.

EFB beauté® Adena® IPL-laitteella saat tehokkaat tulokset myös vaalean karvan poistoon, sillä EFB beauté® on kehittänyt ja patentoinut siihen tehokkaan menetelmän ensimmäisenä ja ainoana maailmassa.

Jotta jokainen karva saadaan käsiteltyä oikeassa kasvuvaiheessa, tarvitaan tumman karvan poistoon yleensä 5-8 käsittelykertaa, ja vaalean karvan poistoon 6-10 käsittelykertaa. Hoidot tehdään hoitoalueesta riippuen 6-10 viikon välein.

IPL valoimpulssihoidot ihon ikääntymisen hoitoon, kiinteämpi iho ilman aknea, maksaläiskiä, couperosaa tai näkyviä pintaverisuonia

Pigmenttimuutoksissa jo 1-3 hoitokertaa riittää vaalentamaan auringon, raskauden tai iän aiheuttamat pigmenttimuutokset.

Valoimpulssi vaikuttaa ihon koostumukseen ja ryppyihin aktivoimalla fibroblasteja ja korjaamalla vaurioitunutta ihoa. Iho kiinteytyy, tulee tasaisemman väriseksi ja tuntuu paremmalta. Kun ihoa hoidetaan 3 viikon välein, saadaan jo 4-6 hoitokerralla näkyvästi kiinteämpi ja tasaisempi iho.

Aknehoidossa tulehdus lievittyy nopeasti ja iho paranee ihan silminnähden.

Silmänympäryshoidot ja huulirypyt sekä kaulan ja dekolteen hoito

HV- virta on hellävaraista, miellyttävän tuntuista, tavallista mikrovirtaa tehokkaampaa virtaa. Tämä virtamuoto sopii hoitamaan kasvojen herkkiä alueita (mm. kaula, huultenympärykset). HV-virran avulla saadaan poistettua tehokkaasti turvotusta silmänympärysiholta. Sitä käytetään myös silmänympärysihon juonteisiin ja muihin yksittäisiin juonteisiin (mm. nasolabiale-poimu, ”sibeliusrypyt”). Hoito voidaan tehdä omana hoitonaan tietyille alueille tai yhdistää muihin hoitoihin.

Lymfa

Lymfahieronta on kevyttä, käsin tehtävää pumppaavaa hierontaa, joka poistaa nesteitä ja turvotusta tehokkaasti. Lymfalla vaikutetaan kehon aineenvaihduntaan.

Lymfaterapia tehostaa imunestevirtausta ja vaikuttaa kehoon puhdistavasti. Hoito lievittää lihasjännitystä ja kipua sekä rentouttaa koko kehoa. Kevyt käsin tehtävä painallushieronta poistaa ihosta ja kudoksesta kuona-aineita ja turvotusta sekä aktivoi solujen hapen ja ravinteiden saantia.

Lymfahoito vaikuttaa imunestekierron lisäksi verenkiertoon, elimistön puolustusjärjestelmään, sileään lihaksistoon sekä autonomiseen hermostoon (suoliston toiminta, ruuansulatus, rentoutuminen).

Lymfahoitoa käytetään myös arpien hoitoon, raskausarpien ennalta ehkäisyyn, turvotusten poistoon myös raskausaikana, aknen, rosacean (ruusufinni) ja couperosan hoitoon, unettomuuteen, stressiin, lihassärkyihin ja migreeniin. Lymfalla voidaan myös nopeuttaa solujen uusiutumista, parantaa kudoksen elastisuutta ja ylläpitää ihon kimmoisuutta.

YUMI™ lashes

YUMI™ Lashes on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä.
YUMI™ Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille.

YUMI™ Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan YUMI™ Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

YUMI™ Lashes – niin luonnollista, ei mitään feikkiä!

ennenjalkeen
Restylane esittely kuva

Me Timessa Restylane-käsittelyt tekee sairaanhoitoja–kosmetologi Erja Lätti-Vehkaluoto

Restylane-täyteainehoidot

Seuraavat Restylane- päivät maanantaipäivinä 2024: 18.3., 13.5., 16.9. ja 18.11.

Ajanvaraukset 040 411 4776 tai nettivarauksella.

Restylane on ihoon ruiskutettava hyaluronihappoa sisältävä geeli. Nuoren ihossa on paljon hyaluronihappoa. Vanhetessamme ihon hyaluronihapon määrä vähitellen vähenee ja sen toiminta muuttuu, mikä johtaa luonteenomaisiin ikääntymisen merkkeihin. Restylane-geelit lisäävät ihosi hyaluronihapon määrää ja näin lisäävät suoraan ihon tilavuutta, tasoittavat ikääntymisen merkkejä tai kohentavat omia piirteitäsi. Toimenpide on nopea ja kestää yleensä alle 60 minuuttia. Restylanesta löytyy kuusi eri vaihtoehtoa riippuen juonteen syvyydestä. Tulokset näkyvät välittömästi.

Hoito soveltuu mm.

Varaa aikasi

Varaa aikasi netissä juuri silloin kun Sinulle sopii
tai tee varaus soittamalla numeroon 040 411 4776.