Kauneushoidot

Exuviance​ Professional

Exuviance Professional -kasvohoidot sopivat kaikille ihotyypeille.​

Exuviance tarjoaa täydellisen järjestelmän tieteellisesti kehitettyjä, tehokkaita ihonhoitotuotteita, joissa on käytetty alfa- ja polyhydroksihappoja sekä uusimpia tekniikoita ja innovaatiota.

Exuviance Professional -kasvohoidot sopivat kaikille ihotyypeille. Exuviance on tutkitusti tehokas mutta hellävarainen myös atoopikoille, rosacea-iholle, epäpuhtaalle, rasvaiselle ja pigmentoituneelle iholle. Hoidot tehoavat ja ennaltaehkäisevät ryppyjä ja juonteita.

Kaikki Exuviance Professional -kasvohoidot kosteuttavat, uudistavat ja kirkastavat ihoa ja ne sopivat niin naisille kuin miehillekin.

exuviance-kasvohoidot-metime

INFUZION SYSTEM

INFUZION® on vallankumouksellinen hoito, joka sulkee hyaluronihapon dermikseen ihohuokosten ja hikirauhasten kautta. Hyaluronihappo kuljetetaan ihoon galvaanisen iontoforeesivirran ja patentoidun hoitokärjen avulla. Tämä menetelmä poikkeaa muista mesoterapiamenetelmistä, jossa käytetään hyaluronihappoa.
INFUZION® yhdistää kaksi hoitomenetelmää yhteen, mesoterapian ja injektiohoidon. Toisin sanoen menetelmä on injektio ilman neulaa.

Miten hoito tehdään?

Voimme hoitaa erilaisia alueita kuten kasvoja, kaulaa, dekolteeta ja käsiä. Erityisalueet kuten tummat silmänaluset, nasolabiaalipoimut ja huultenympärysjuonteet voidaan hoitaa. Hoito antaa välittömän vaikutuksen. Kasvosi kauniit linjat korostuvat ja ikääntymisen merkit vähenevät ihollasi. Ihostasi tulee syväkosteutettu ja se saa upean nuorekkaan hehkun.

Miten kauan vaikutus säilyy iholla?

Kolmella hoitokerralla saavutamme 6 kk kestävän yksilöllisen hoitotuloksen. Hoidot toteutetaan 7-10 päivän välein. 6 kk jälkeen tehdään yksi ylläpitohoito. Kasvohoitoja voidaan jatkaa normaalisti sarjahoidon päätyttyä.

Allaolevissa ennen/jälkeen kuvissa on tehty kolme Infuzionhoitoa.

 

Ditelle UPI ultraäänipuhdistus

Ultraäänipuhdistus on nykyaikainen tapa tehdä ihonpuhdistus ilman kivuliasta puristelua.

DITELLE UPI irrottaa iholta kuolleen sarveissolun eli kuorii ihon ilman mekaanista kuorinta-ainetta tai ärsytystä. Syväpuhdistusvaihe liuottaa ja pehmittää huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet kivuttomammin.

Ditelle Diamond

Timanttihionta on ihoa uudistava, tasoittava ja kirkastava erikoiskasvohoito, jonka avulla iholta kuoritaan kuollut pintasolukko pois. Hoito puhdistaa ihoa, tekee siitä sileämmän ja mahdollistaa hoitoaineiden paremman tehon. Hoidon jälkeen ei ole toipumisaikaa ja mahdollinen lievä punoitus laskee muutamassa tunnissa.

Ihoa käsitellään pienellä hoitopäällä, joka alipaineen avulla nostaa ihoa timanttipintaa vasten ja aikaansaa kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Koska alipaine on säädettävä, voidaan laitteella tehdä hellävaraisiakin kuorintoja, jotka soveltuvat myös herkemmälle iholle. Laitteella voidaan hoitaa myös vartalon ihoa.

relystane-metime-kuvituskuva

Ditelle-laitehoidot kasvoille​

Kotimaiset ditelle-laitteet huomioivat erityisesti hoitojen turvallisuuden ja tehokkuuden.

Laitteiden hoito-ohjelmat täyttävät lääketieteellisille laitteille asetetut vaatimukset ja niiden lähtöarvot vastaavat tarkasti ilmoitettuja. Näin voidaan olla varmoja hoidon hyvästä laadusta ja hoitotuloksesta. Ditelle-hoitomuotoja voi käyttää erikseen tai niitä voi yhdistellä asiakkaan tarpeen mukaan.

Kaikkiin ditelle -laitehoitoihin voidaan asiakkaan toiveesta yhdistää manuaalinen kasvohoito. Laitehoitoja voidaan tehdä muiden hoitojen yhteydessä. Esimerkiksi kestovärjäyksen kanssa on vaivatonta hoidattaa myös silmänympärysiho. Ditelle-laitteilla voi tehdä monia erilaisia hoitokokonaisuuksia. Jokaiselle asiakkaalle voidaan räätälöidä juuri hänelle sopiva hoito ja hoitomuoto. Huomioi, että virta- ja ultraäänihoitoja ei tehdä raskaana oleville eikä henkilöille, joilla on sydämentahdistin.

Ditelle Radiofrekvenssi

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia, lisäten kollageenin muodostusta ihossa. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena tasaisempi, kiinteämpi ja kauniimpi iho.

RF-hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla mutta jo yhdellä hoitokerralla saadaan hyvää tulosta. Hoito soveltuu myös vartalolle (esim. allit, raskausarvet ja selluliitti).

Ditelle 900

Kasvojen lifting -hoito eli kasvolihasjumppa

Lihasstimulaatiovirrat aktivoivat kasvolihaksia. Virralla voidaan saada aikaan selvästi havaittava lihassupistus. ”Kasvolihasjumppa” vastaa normaalia lihasharjoittelua ja on tehokas kasvojen kiinteytyshoito. Sitä käytetään myös kasvojen lihasten vahvistamiseen sekä verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen.

Stimulaatiovirtahoito voidaan tehdä joko koko kasvoille tai kasvojen osa-alueille: yläluomen kohottamiseen (otsalihas), poskiin, leukapieliin ja kaksoisleukaan. Hoidossa kudoksiin kohdistetaan stimulaatio erikoiselektrodeilla. Kuhunkin lihakseen kohdistetaan useita supistuksia, että muuten vaikeasti hoidettavat kasvolihakset aktivoituvat tulosten kannalta riittävästi ja riittävän monta kertaa.

Stimulaatiohoitoja voi tehdä yksin tai muiden kasvohoitojen yhteydessä.

Hoitoja suositellaan sarjahoitoina. Hoitokertojen määrä riippuu hoitokohteen ongelmasta. Yleensä suositellaan noin 5-10 kerran hoitosarjaa ja sen jälkeen ylläpitohoitoja kerran kuukaudessa.

 

Neulaton mesoterapia

Neulaton mesoterapia on ultran ja elektroporaation yhdistelmä, jonka avulla imeytetään ihoon tehosteaineita ilman neuloja.

Hoito on erittäin hellävarainen, mutta tehokas. Suositellaan aikuisemmalle iholle.

Elektroporaatio on Kemian Nobelilla 2003 palkittu esteettinen hoitomenetelmä, joka mahdollistaa aktiiviaineiden imeyttämisen ihoon erityisen magneettisen aallon avulla. Elektroporaation avulla voi tehdä mesoterapiaa ilman neulanpistoksia.

Elektroporaation avulla saamme soluväleihin aikaan hetkellisiä kanavia, joiden kautta pystymme imeyttämään ihoosi niitä vaikuttavia aineita, joita ihosi tarvitsee.

Ultraäänihoito ("Babyface-hoito")

Ultralla pystytään vaikuttamaan solukalvojen läpäisevyyteen, jolloin aktiiviaineiden imeytyminen tehostuu. Iho kirkastuu,aineenvaihdunta vilkastuu ja kollageenisäikeet vahvistuvat.

Kolmitaajuinen ultraääni vaikuttaa alimpaan ihokerrokseen asti aktivoiden solujen toiminta:

 • Vilkastuttaa aineenvaihduntaa
 • Kirkastaa ja napakoittaa ihoa
 • Rauhoittaa herkkää couperosaihoa
 • Hajottaa ja vaalentaa pigmenttimuodostumia

Veitsetön kasvojenkohotus

Veitsettömällä kasvojen kohotuksella tarkoitetaan hoitoja ilman leikkauksia tai kirurgiaa. Hoidot perustuvat ihon laadun parantamiseen, kasvojen ilmeen kirkastamiseen stimulaatiovirran avulla ja juonteiden tasoittamiseen yhdistelmähoidon avulla. Ihon laatua ja ikääntymisen merkkejä kasvoissa on mahdollista parantaa Ditelle sarjahoidon avulla.

DERMAPEN-MIKRONEULAUS

Dermapen-mikroneulauksesta saat tehokkaan avun mm. seuraaviin haasteisiin​
 • Ikääntyvä, veltostunut iho, rypyt ja juonteet
 • Pystyrypyt huulenympärysiholla
 • Ihon elvytys ja kiinteytys
 • Laajentuneet ihohuokoset
 • Hyperpigmentaatiot
 • Rosacea (ei aktiivisessa vaiheessa oleva)
 • Epäpuhtaudet, myös miliumit
 • Ennenaikainen hiustenlähtö
 • Arvet
Mikroneulaus kuva

Dermapen 4 – vallankumouksellinen laite käyttää 16 neulaista neulapäätä

Patentoitu uudenlainen neulapatruuna luo aiempaa enemmän reikiä ihoon, edesauttaen ihon uusiutumista ja parempia hoitotuloksia. Hoitopää liikkuu asiakkaan iholla tasaisesti, kivuttomasti ja pehmeästi. Se hyödyntää paineohjaavan meso-glide-teknologian ennennäkemätöntä aineiden kuljetinjärjestelmää.

Ihon neulaus simuloi kollageenin tuotantoa, samalla kun se luo ohuita kanavia ihoon. Kanavat voivat kuljettaa jopa 80 % enemmän tärkeitä ravintoaineita, mahdollistaen niiden kulkeutumisen syvälle ihon fibroblasteihin sekä ravitsemaan dermistä ja kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, iho elpyy ja sen uudistuminen nopeutuu.

Uusi arpien hoitoon tarkoitettu hoitoasetus

Jotta arpien hoitamisessa onnistutaan parhaiten, olemme kehittäneet siihen soveltuvan erillisen asetuksen. Kasvojen ja vartalon arvet voidaan hoitaa vaivatta.

Uuden sukupolven AOVN™ 4 -teknologia

Edistyksellinen kohtisuoraan värähtelevä neulausteknologia. Parannettu tarkkuus ja turvallisuus tuovat ennennäkemättömät hoitotulokset.

Vaadittava hoitokertojen määrä on yksilöllinen ja riippuu lähtötilanteesta, tavoitteista ja kotihoidosta, mutta ohjeellinen suositus on seuraava:

 • ikääntyvä iho: 4 – 6 hoitokertaa, 4 viikon välein
 • aknearvet: 6 hoitokertaa, 6 viikon välein
 • raskausarvet: 4 – 8 hoitokertaa, 4 – 6 viikon välein

Paras ja pysyvin hoitotulos saavutetaan sarjahoidolla, mutta mikroneulaus voidaan toteuttaa myös yksittäisenä kauneushoitona.

Optimaalisten hoitotuloksien saamiseksi suosittelemme A- ja C-vitamiinin sekä antioksidanttien sisäistä ja pinnallista käyttöä, jotta iho uusiutuu parhaalla mahdollisella tavalla (etenkin herkillä ja ohuilla ihoalueilla). Jatka käyttöä vielä 6 viikkoa hoitosarjan jälkeen.

Yleensä hoitotulos on nähtävillä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Pitkäkestoisimmat ja merkittävät hoitotulokset ovat nähtävillä 4 – 6 hoitokerran jälkeen (4 – 6 viikon hoitovälillä). Ihosi kunto tulee paranemaan jopa 6 – 12 kuukautta hoitojen jälkeen, kun kotihoitoa jatketaan optimaalisilla hoitotuotteilla.

Patentoitu leveä hoitopää tarjoaa tasaisen, kivuttomamman liukumisen iholla. Nyt puudutus on tarpeeton myös pidemmillä neulansyvyyksillä.

Hoito ei aiheuta varsinaista palautumisaikaa, mutta iholla esiintyy yleensä punoitusta ja jopa kevyttä hilseilyä 1 – 2 vuorokautta hoidosta. Suurin osa asiakkaista voi palata normaaleihin rutiineihin välittömästi hoidon jälkeen. Käytettäessä ihoa sävyttävää Dermapen Cover Recover- hoitovoidetta hoidon päätteeksi, voide suojaa ja hoitaa ihoa – sekä peittää hoidosta aiheutuneen punoituksen.

Ihon tulisi antaa palautua täyteaineiden laiton jälkeen vähintään 4 vuorokautta tai neulaus tulisi suorittaa 1 – 2 vuorokautta ennen täyteaineiden laittoa.

Dermapen hoidon jälkeen iholla on tasainen lievä punoitus, mutta siihen voidaan laittaa välittömästi hoidon jälkeen Cover Recover sävyttävä hoitovoide joka peittää punoituksen.
Ihon toiminnan aktivoituessa saattaa iho olla ensimmäisinä päivinä hyvin kuiva. Tällöin on tärkeää kosteuttaa ihoa. Tehostettua ihon kosteutusta kannattaa suosia ainakin ensimmäisen viikon ajan. Tämä parantaa myös Dermapen hoidon tulosta.

 • Hoidon jälkeen iho saattaa punottaa ja hilseillä kevyesti 1-2 vuorokautta hoidon jälkeen.
 • Illalla voit pestä kasvosi hellävaraisesti mutta voit myös mennä nukkumaan iholle laitetun Cover Recover-hoitovoiteen kanssa ja pestä kasvosi seuraava aamuna.
 • Muista vaihtaa puhdas tyynyliina ja pyyhe!
 • Seuraavana päivänä voit meikata normaalisti.
 • Auringonottoa tulee välttää vähintään 2 viikkoa hoidon jälkeen ja iho tulee suojata fysikaalisella aurinkosuojavoiteella.

Saat kirjalliset kotihoito-ohjeet sekä suosituksen kotihoitotuotteista hoitoon tullessasi!

ÜBER PRO Peel -kuorinta

ÜBER PRO Peel -kuorinta

ÜBER PRO Peel -kuorinta on suunniteltu yksinomaan yhdistettäväksi Dermapen-mikroneulaushoitojen kanssa. Sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän hoitavia aktiiviaineita. ÜBER PRO pidentää solujen elinikää sekä vähentää ikääntymisen merkkejä, aknea ja hyperpigmentaatiota.

ÜBER PRO Peel -kuorinta soveltuu:

 • Ilmejuonteet ja rypyt
 • Aurinkovauriot / valovanheneminen
 • Syvät uurteet / ikääntynyt iho
 • Akne
 • Pigmentaatio
 • Hormonaaliset ihomuutokset
 • Ihon epätasaisuus
 • Arvet
 • Raskausarvet
 • Samea ihonväri
Ipl valoimpulssihoito kuva

IPL Valoimpulssihoidot

Tämä hellävarainen ja tehokas hoitomuoto sopii niin naisille kuin miehillekin. Sen lisäksi, että se hävittää tummat ja vaaleat häiritsevät karvat, se tarjoaa monta hoitoa myös ihon ikääntymistä vastaan.

EFB beauté® laitteet ovat turvallisia ja tehokkaita uuden sukupolven IPL valoimpulssilaitteita. Laitteet valmistetaan Ranskassa ja ne omaavat 15 kansainvälistä patenttia. Turvallisuus ja hoitotulokset perustuvat pitkälliseen tutkimus-ja kehitystyöhön, joka on ollut suurena apuna myös EU:n uutta säteilyturvalakia suunniteltaessa.

Aina ennen ensimmäistä valoimpulssihoitoa tulee varata ilmainen konsultaatiokäynti, jossa suunniteltu hoito käydään yhdessä perusteellisesti läpi ja hoitoalueelle tehdään testiväläytys hoitoparametreilla. Testiväläytyksen ja tehtävän hoidon välillä tulee olla vähintään 3 tuntia. Usein testiväläytys ja hoito tehdään käytännön syistä esimerkiksi peräkkäisinä päivinä. Konsultaatiokäynti ei maksa sinulle mitään, eikä velvoita ostamaan hoitoa tai tuotteita.

IPL karvanpoisto tummalle ja vaalealle karvalle

Tarkka ja kontrolloitu EFB beauté® Adena® poistaa häiritsevät ihokarvat pysyvästi. Valon tuottama lämpöenergia tuhoaa karvatupen, kun ihokarva on aktiivisessa kasvuvaiheessa. Kun karvatuppi on tuhottu, ei ihokarva kasva enää takaisin.

EFB beauté® Adena® IPL-laitteella saat tehokkaat tulokset myös vaalean karvan poistoon, sillä EFB beauté® on kehittänyt ja patentoinut siihen tehokkaan menetelmän ensimmäisenä ja ainoana maailmassa.

Jotta jokainen karva saadaan käsiteltyä oikeassa kasvuvaiheessa, tarvitaan tumman karvan poistoon yleensä 5-8 käsittelykertaa, ja vaalean karvan poistoon 6-10 käsittelykertaa. Hoidot tehdään hoitoalueesta riippuen 6-10 viikon välein.

IPL valoimpulssihoidot ihon ikääntymisen hoitoon, kiinteämpi iho ilman aknea, maksaläiskiä, couperosaa tai näkyviä pintaverisuonia

Pigmenttimuutoksissa jo 1-3 hoitokertaa riittää vaalentamaan auringon, raskauden tai iän aiheuttamat pigmenttimuutokset.

Valoimpulssi vaikuttaa ihon koostumukseen ja ryppyihin aktivoimalla fibroblasteja ja korjaamalla vaurioitunutta ihoa. Iho kiinteytyy, tulee tasaisemman väriseksi ja tuntuu paremmalta. Kun ihoa hoidetaan 3 viikon välein, saadaan jo 4-6 hoitokerralla näkyvästi kiinteämpi ja tasaisempi iho.

Aknehoidossa tulehdus lievittyy nopeasti ja iho paranee ihan silminnähden.

Silmänympäryshoidot ja huulirypyt sekä kaulan ja dekolteen hoito

HV- virta on hellävaraista, miellyttävän tuntuista, tavallista mikrovirtaa tehokkaampaa virtaa. Tämä virtamuoto sopii hoitamaan kasvojen herkkiä alueita (mm. kaula, huultenympärykset). HV-virran avulla saadaan poistettua tehokkaasti turvotusta silmänympärysiholta. Sitä käytetään myös silmänympärysihon juonteisiin ja muihin yksittäisiin juonteisiin (mm. nasolabiale-poimu, ”sibeliusrypyt”). Hoito voidaan tehdä omana hoitonaan tietyille alueille tai yhdistää muihin hoitoihin.

Lymfa

Lymfahieronta on kevyttä, käsin tehtävää pumppaavaa hierontaa, joka poistaa nesteitä ja turvotusta tehokkaasti. Lymfalla vaikutetaan kehon aineenvaihduntaan.

Lymfaterapia tehostaa imunestevirtausta ja vaikuttaa kehoon puhdistavasti. Hoito lievittää lihasjännitystä ja kipua sekä rentouttaa koko kehoa. Kevyt käsin tehtävä painallushieronta poistaa ihosta ja kudoksesta kuona-aineita ja turvotusta sekä aktivoi solujen hapen ja ravinteiden saantia.

Lymfahoito vaikuttaa imunestekierron lisäksi verenkiertoon, elimistön puolustusjärjestelmään, sileään lihaksistoon sekä autonomiseen hermostoon (suoliston toiminta, ruuansulatus, rentoutuminen).

Lymfahoitoa käytetään myös arpien hoitoon, raskausarpien ennalta ehkäisyyn, turvotusten poistoon myös raskausaikana, aknen, rosacean (ruusufinni) ja couperosan hoitoon, unettomuuteen, stressiin, lihassärkyihin ja migreeniin. Lymfalla voidaan myös nopeuttaa solujen uusiutumista, parantaa kudoksen elastisuutta ja ylläpitää ihon kimmoisuutta.

YUMI™ lashes

Exuviance -kasvohoidot sopivat kaikille ihotyypeille.​

YUMI™ Lashes on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä.
YUMI™ Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille.

YUMI™ Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan YUMI™ Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

YUMI™ Lashes – niin luonnollista, ei mitään feikkiä!

ennenjalkeen
Restylane esittely kuva

Me Timessa Restylane-käsittelyt tekee sairaanhoitoja–kosmetologi Erja Lätti-Vehkaluoto

Restylane-juonteiden täytöt

Seuraava Restylane päivä maanantaina 14.9. ja 16.11.

Ajanvaraukset 040 411 4776

Restylane on ihoon ruiskutettava hyaluronihappoa sisältävä geeli. Nuoren ihossa on paljon hyaluronihappoa. Vanhetessamme ihon hyaluronihapon määrä vähitellen vähenee ja sen toiminta muuttuu, mikä johtaa luonteenomaisiin ikääntymisen merkkeihin. Restylane-geelit lisäävät ihosi hyaluronihapon määrää ja näin lisäävät suoraan ihon tilavuutta, tasoittavat ikääntymisen merkkejä tai kohentavat omia piirteitäsi. Toimenpide on nopea ja kestää yleensä alle 60 minuuttia. Restylanesta löytyy kuusi eri vaihtoehtoa riippuen juonteen syvyydestä. Tulokset näkyvät välittömästi.

Hoito soveltuu mm.

 • Ihon juonteiden hoitoon
 • Ryppyjen ja arpien tasoittamiseen
 • Huulten muotoiluun
 • Ihon syväkosteutukseen
 • Kaulan ihon hoitoon
 • Decollete-ihon hoitoon

Kestopigmentointi

Seuraavat kestopigmentointipäivät maanantaina 17.2. ja 2.3.

Kestopigmentointi on kulmien, huulien sekä silmien pysyvää korostamista. Ihon alle viedään steriilillä kertakäyttöneulalla väripigmenttiä. Kestopigmentoinnissa ei käytetä koskaan tatuointiväriä.

Kestopigmentoinnin tekemiseen varataan aikaa noin kaksi tuntia. Ennen toimenpidettä pigmentoinnin malli ja väri suunnitellaan huolellisesti asiakkaan kanssa. Käsittelyssä käytetään aina voidemaisia pintapuudutusaineita.

Jälkipigmentointi tehdään aikaisintaan kuuden viikon kuluttua. Pigmentoinnin tulos näyttää 4-5 päivän ajan tummemmalta, jonka jälkeen ylimääräinen väri irtoaa, ns. kuoriutuu pois. Pigmentoinnin jälkeen voi esiintyä hieman turvotusta, punoitusta ja kirvelyä. Alue voi myös olla hieman arka. Jälkihoitovoiteena Bepanthen toimii parhaiten. Tulehdusvaaran ehkäisemiseksi auringonottoa, saunomista, uimista uimahallissa sekä hyvin hikistä liikuntaa tulee välttää 3-4 päivän ajan. Mitään meikkiaineita ei myöskään suositella alueelle 3 päivään.

Kestopigmentointi on turvallista ja lähes kivutonta ammattitaitoisen pigmentoijan tekemänä. Me Timessa kestopigmentoinnit tekee Heidi Vainio.

Miksi kestopigmentointi?

 • Kulmat ovat aina huolitellun näköiset
 • Meikkiallergia estää meikin käytön
 • Huono näkö, meikkaus vaikeaa
 • Tärisevät kädet, huono tarkkuus
 • Ei osaa/jaksa/ehdi meikata
 • Rasvoittuva iho, meikkiväri ei pysy iholla
 • Harrastus, jossa meikki ei pysy
 • Helpottaa elämää ja nopeuttaa meikkausta
Varaa aikasi

Varaa aikasi netissä juuri silloin kun Sinulle sopii
tai tee varaus soittamalla numeroon 040 411 4776.