Lakshmi | Kauneushoitola Me Time | Salo

Lakshmi

Lakshmi

Lakshmi on ammattikosmetiikkasarja, joka tarjoaa tuloksellista kauneutta ja hyvinvointia eettisin ja ekologisin arvoin. Lakshmin kauneusfilosofia perustuu ayurvediseen, kokonaisvaltaiseen ajattelutapaan, jossa ihminen huomioidaan kokonaisuutena, osana ympäristöään, molempia kunnioittaen.

Lakshmi on puhdas orgaaninen luonnontuotesarja. Vihreän teknologian ansiosta luonnolliset raaka-aineet ovat kehon kanssa hyvin yhteensopivia, lempeitä ja samaan aikaan tehokkaita. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu kunnioituksella ja harmoniassa luonnon kanssa. Suurin osa tuotteista on saanut ICEA (Institute for Ethical and Environmental Certification) sekä AIAB (Italian Association of Organic Farming) sertifikaatit. Lakshmin tuotteita tai yksittäisiä aineosia, ei ole testattu eläimillä. Tuotteet eivät myöskään sisällä eläimistä otettuja aineosia.

Ayurveda on 5000-vuotinen oppi Intiasta. Ayurveda tulee kahdesta sanskriitinkielisestä sanasta; ayur joka tarkoittaa elämää ja veda joka tarkoittaa tietoa tai tiedettä. Ayurveda on elämän tiedettä. Ayurveda pitää yksilöä kokonaisuutena ja pyrkii vahvistamaan kehon omaa kykyä parantaa itseään. Ayurvedan mukaan sairaudet ja epätasapainot johtuvat suurimmaksi osaksi epätasapainoisesta elämäntyylistä ja kehoon kertyneistä kuona-aineista. Emme elä harmoniassa luonnon kanssa. Filosofia perustuu kokonaisvaltaiseen ajattelutapaan, joka asettaa ihmisen keskipisteeseen. Ihmisellä on kyky parantaa itseään. Ulkoinen kauneus on riippuvainen myös sisäisestä hyvänolon tunteesta ja tasapainosta.

Elämme vaativaa aikaa ja meillä on stressiä ja kiirettä ja ulkoiset vaatimukset ovat suuret. Tarve rauhasta, rentoutumisesta ja yleisestä hyvinvoinnista kasvaa. Myös kiinnostus luontoon, terveelliseen elämäntapaan ja luonnollisiin ja puhtaisiin tuotteisiin kasvaa koko ajan.

Ayurveda käyttää hyväkseen luonnon omaa lääketiedettä palauttaakseen kehoon terveyden, tasapainon ja hyvänolontunteen. Erityistä huomiota kohdistetaan doshien tasapainottamiseen. Doshat ovat kolme fysiologiaa hallitsevaa pääperiaatetta: Vata, Pitta ja Kapha.

Lakshmin kauneusfilosofia

Lakshmin kauneusfilosofia perustuu Ayurvedaan. Lakshmi ei hoida ihoa vain päältä päin vaan se tarjoaa hoitomenetelmiä, tuotteita ja ohjeita, miten saada kolme doshaa tasapainoon. Pyritään löytämään ongelman ydin ja luomaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, niin fyysinen kuin henkinenkin.

Lakshmi käyttää Ayurvedan lisäksi aromaterapia- ja phytoterapiamenetelmiä.
 Aromaterapiassa käytetään 100 % luonnollisia eteerisiä öljyjä. Niissä ei ole käytetty hajusteita eikä synteettisiä lisäaineita. Niillä on kyky vaikuttaa elimistöön ja mielenlaatuun. Öljyjä voidaan käyttää suoraan iholle hoitotuotteiden kanssa tai niitä voi käyttää rentouttavassa hieronnassa, kylvyissä sekä sisäänhengityksessä. Phytoterapiassa käytetään yrttejä ja kasviuutteita. Lakshmin ihonhoitotuotteet pohjautuvat tarkkaan valittuihin, ekologisesti kasvatettuihin kasvi- ja yrttiuutteisiin, jotka edistävät ihon tasapainoa.

Lakshmi on yhdistänyt luonnon omat parantavat voimat orgaanisesti viljeltyihin raaka-aineisiin ja ayurvedisiin hieronta- ja käsittelytekniikoihin palauttaen kauneuden ihollesi jo 30 vuoden kokemuksella.

Hoitolassa käytämme Lakshmia laitehoitoihin, esim. ultraääni-ihonpuhdistuksessa, hoitavassa ultraäänihoidossa ja tietysti hemmottelukasvohoidoissa sekä koko vartalon öljyhieronnassa.

Varaa aikasi

Varaa aikasi netissä juuri silloin kun Sinulle sopii
tai tee varaus soittamalla numeroon 040 411 4776.